Botiga de trens elèctrics a Sabadell

trens de maquetes a Sabadell

A la nostra botiga trobaràs els millors accessoris per a la maqueta del teu tren elèctric

Les maquetes, els trens elèctrics i les cases de nines no són només un joc de nens, ja que són cada vegada més els joves i adults que vénen a les nostres instal·lacions a la recerca de la peça que els falta per completar la seva maqueta o de nous accessoris per ampliar la seva col·lecció. A Trelec estem especialitzats en la venda d'articles d'entreteniment, tant per a adults com per a nens. Deixa que la teva infantesa torni a la teva vida en forma de maqueta, tren o petita casa per nines, nosaltres t'ajudem a aconseguir-ho.

Maquetes i trens elèctrics

A les nostres instal·lacions trobaràs la maqueta que estaves buscant: caseta rústica, edifici, ciutats, estacions de tren i un ampli etcètera. Fem maquetes que tenim a la nostra botiga i també t'ajudem i t'assessorem perquè aconsegueixis construir la teva de forma ràpida i senzilla. Vine a la nostra botiga de trens elèctrics a Sabadell i deixa't assessorar-te pel nostre personal especialitzat.

En concret, estem especialitzats en maquetes de trens elèctrics, disposem d'una àmplia selecció de trens en miniatura a escala N-Ho - 1 - G. A més a més, disposem de pràcticament tots els accessoris que existeixen per modelisme ferroviari i recanvis de les marques Märklin i Trix.

Gamma de serveis molt variada. T'ajudem a muntar la teva maqueta

No ens limitem a la venda d'aquests productes i accessoris i ja està, sinó que t'oferim una altra sèrie de serveis relacionats. Volem que confiïs en nosaltres i que ens consultis cada vegada que tinguis un dubte sobre el muntatge o funcionament. Per totes aquestes raons també ens dediquem a:

  • Accessoris pel modelisme ferroviari i recanvis
  • Disseny i construcció de circuits i maquetes
  • Manteniment i reparació de locomotores
  • Assessorament tècnic personalitzat

ÀMPLIA SELECCIÓ DE:

Cases de nines
Vaixells de fusta en kit
Construccions de ceràmica

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

TRELEC

  Calle Sant Feliu, 2 – Esquina calle Sant Cugat, 1,
Sabadell, 08201, (Barcelona)

  93 725 81 23