Talleres de manualitats a Sabadell

A Trelec organitzem tallers per aprendre a fer maquetes o cases de nines. Pregunteu-nos

tallers de manualitats a SabadellSi t'acabes d'iniciar al món del modelatge i vols aprendre a dissenyar la teva pròpia maqueta, muntar trens o aprendre a fer propostes espectaculars, el millor és que vinguis a qualsevol dels tallers de manualitats que organitzem periòdicament aTrelec.

Més de 50 anys construint somnis en forma de maquetes

No som una simple botiga de maquetes, sinó que al nostre establiment anem una mica més enllà i ensenyem la nostra passió a totes aquelles persones que la vulguin aprendre. Portem més de 50 anys construint somnis i fent realitat les nostres idees a força de paciència, bon fer i molta, molta creativitat.

Els nostres tallers de manualitats a Sabadell estan dirigits a tot tipus de persones, tant adults com nens. Pots apuntar-te amb els teus fills i aprendre tots junts a elaborar una caseta de nines o construir diferents ambients a la teva maqueta. És molt senzill, vine a veure'ns fins a la nostra botiga i pregunta pels dies i horaris previstos. Fem grups reduïts perquè així l'atenció sigui la més personalitzada possible. No t'ho pensis més i apunta't ara mateix, a més a més, és l'ocasió perfecta per conèixer a persones que tenen les teves mateixes aficions.

ELS NOSTRES TALLERS

Manteniment de locomotores
Manteniment de cotxes de slot
Construcció de casetes de nines
Construcció d´ambients

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

TRELEC

  Calle Sant Feliu, 2 – Esquina calle Sant Cugat, 1,
Sabadell, 08201, (Barcelona)

  93 725 81 23